- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Preparation and antihypertensive activity of peptides from Porphyra yezoensis / Wenjuan Qu and others
Nhan đề
| Preparation and antihypertensive activity of peptides from Porphyra yezoensis / Wenjuan Qu and others |
Mô tả vật lý
| P.15-21 |
Từ khóa tự do
| Antihypertensive activity |
Từ khóa tự do
| Central composite design |
Từ khóa tự do
| Enzymatic hydrolysis |
Tác giả(bs) CN
| Luo, Lin |
Tác giả(bs) CN
| Ma, Haile |
Tác giả(bs) CN
| Pan, Zhongli |
Tác giả(bs) CN
| Qu, Wenjuan |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 1
Tập: 123
Năm: 2010 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 149943 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 05908232-F70E-488C-B28D-86F7239A5FAF |
---|
005 | 202105171025 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210517102530|znguyenloi |
---|
245 | |aPreparation and antihypertensive activity of peptides from Porphyra yezoensis / |cWenjuan Qu and others |
---|
300 | |aP.15-21 |
---|
653 | |aAntihypertensive activity |
---|
653 | |aCentral composite design |
---|
653 | |aEnzymatic hydrolysis |
---|
700 | |aLuo, Lin |
---|
700 | |aMa, Haile |
---|
700 | |aPan, Zhongli |
---|
700 | |aQu, Wenjuan |
---|
773 | |tFood chemistry|d2010|v123|i1 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|