Nhan đề
| Nutritional and sensory characteristics of gluten-free quinoa (Chenopodium quinoa Willd)-based cookies development using an experimental mixture design /Isabelle L. Brito and others |
Mô tả vật lý
| From p.481-488 |
Tác giả(bs) CN
| Evandro Leite de Souza |
Tác giả(bs) CN
| Isabelle L. Brito |
Tác giả(bs) CN
| Marta Suely Madruga |
Tác giả(bs) CN
| Suênia Samara Santos Felex |
Nguồn trích
| Journal of food science and technology.-
Số: 9
Tập: 52
Năm: 2015 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 229449 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 80D9B087-CB15-41D3-9DCE-4FB417312348 |
---|
005 | 202510071552 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20251007155220|zluuyen |
---|
245 | |aNutritional and sensory characteristics of gluten-free quinoa (Chenopodium quinoa Willd)-based cookies development using an experimental mixture design /|cIsabelle L. Brito and others |
---|
300 | |aFrom p.481-488 |
---|
700 | |aEvandro Leite de Souza |
---|
700 | |aIsabelle L. Brito |
---|
700 | |aMarta Suely Madruga |
---|
700 | |aSuênia Samara Santos Felex |
---|
773 | |tJournal of food science and technology.|d2015|v52|i9 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào
Không có liên kết tài liệu số nào