• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Physico-chemical, sensory and microbiological characteristics of plain yoghurt from bambara groundnut ( Vigna subterranea ) and soybeans ( Glycine max ) /Kolawole. O. Falade and others

Nhan đề Physico-chemical, sensory and microbiological characteristics of plain yoghurt from bambara groundnut ( Vigna subterranea ) and soybeans ( Glycine max ) /Kolawole. O. Falade and others
Mô tả vật lý From p.473-480
Tác giả(bs) CN Adenike O. Ogunshe
Tác giả(bs) CN Kolawole. O. Falade
Tác giả(bs) CN Olanrewaju E. Fayemi
Tác giả(bs) CN Opeolu. M. Ogundele
Nguồn trích Journal of food science and technology.- Số: 9 Tập: 52 Năm: 2015
000 00000nab#a2200000ui#4500
001229447
00221
00413CBFCDC-66F6-4930-A5A7-2B55687CBFD8
005202510071545
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20251007154505|zluuyen
245 |aPhysico-chemical, sensory and microbiological characteristics of plain yoghurt from bambara groundnut ( Vigna subterranea ) and soybeans ( Glycine max ) /|cKolawole. O. Falade and others
300 |aFrom p.473-480
700 |aAdenike O. Ogunshe
700 |aKolawole. O. Falade
700 |aOlanrewaju E. Fayemi
700 |aOpeolu. M. Ogundele
773 |tJournal of food science and technology.|d2015|v52|i9
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét