Nhan đề
| Physico-chemical, sensory and microbiological characteristics of plain yoghurt from bambara groundnut ( Vigna subterranea ) and soybeans ( Glycine max ) /Kolawole. O. Falade and others |
Mô tả vật lý
| From p.473-480 |
Tác giả(bs) CN
| Adenike O. Ogunshe |
Tác giả(bs) CN
| Kolawole. O. Falade |
Tác giả(bs) CN
| Olanrewaju E. Fayemi |
Tác giả(bs) CN
| Opeolu. M. Ogundele |
Nguồn trích
| Journal of food science and technology.-
Số: 9
Tập: 52
Năm: 2015 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 229447 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 13CBFCDC-66F6-4930-A5A7-2B55687CBFD8 |
---|
005 | 202510071545 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20251007154505|zluuyen |
---|
245 | |aPhysico-chemical, sensory and microbiological characteristics of plain yoghurt from bambara groundnut ( Vigna subterranea ) and soybeans ( Glycine max ) /|cKolawole. O. Falade and others |
---|
300 | |aFrom p.473-480 |
---|
700 | |aAdenike O. Ogunshe |
---|
700 | |aKolawole. O. Falade |
---|
700 | |aOlanrewaju E. Fayemi |
---|
700 | |aOpeolu. M. Ogundele |
---|
773 | |tJournal of food science and technology.|d2015|v52|i9 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào
Không có liên kết tài liệu số nào