• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Retardation of lipid oxidation using gelatin film incorporated with longan seed extract compared with BHT /Samart Sai-Ut & Soottawat Benjakul & Saroat Rawdkuen

Tác giả CN Sai-Ut, Samart
Nhan đề Retardation of lipid oxidation using gelatin film incorporated with longan seed extract compared with BHT /Samart Sai-Ut & Soottawat Benjakul & Saroat Rawdkuen
Mô tả vật lý From p.457-464
Tác giả(bs) CN Saroat Rawdkuen
Tác giả(bs) CN Soottawat Benjakul
Nguồn trích Journal of food science and technology.- Số: 9 Tập: 52 Năm: 2015
000 00000nab#a2200000ui#4500
001229444
00221
004B0A9334E-B7A2-45BA-9BA4-131AC5D6BCC1
005202510071539
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20251007153956|zluuyen
100 |aSai-Ut, Samart
245 |aRetardation of lipid oxidation using gelatin film incorporated with longan seed extract compared with BHT /|cSamart Sai-Ut & Soottawat Benjakul & Saroat Rawdkuen
300 |aFrom p.457-464
700 |aSaroat Rawdkuen
700 |aSoottawat Benjakul
773 |tJournal of food science and technology.|d2015|v52|i9
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét