Tác giả CN
| Sai-Ut, Samart |
Nhan đề
| Retardation of lipid oxidation using gelatin film incorporated with longan seed extract compared with BHT /Samart Sai-Ut & Soottawat Benjakul & Saroat Rawdkuen |
Mô tả vật lý
| From p.457-464 |
Tác giả(bs) CN
| Saroat Rawdkuen |
Tác giả(bs) CN
| Soottawat Benjakul |
Nguồn trích
| Journal of food science and technology.-
Số: 9
Tập: 52
Năm: 2015 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 229444 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | B0A9334E-B7A2-45BA-9BA4-131AC5D6BCC1 |
---|
005 | 202510071539 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20251007153956|zluuyen |
---|
100 | |aSai-Ut, Samart |
---|
245 | |aRetardation of lipid oxidation using gelatin film incorporated with longan seed extract compared with BHT /|cSamart Sai-Ut & Soottawat Benjakul & Saroat Rawdkuen |
---|
300 | |aFrom p.457-464 |
---|
700 | |aSaroat Rawdkuen |
---|
700 | |aSoottawat Benjakul |
---|
773 | |tJournal of food science and technology.|d2015|v52|i9 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào
Không có liên kết tài liệu số nào