Nhan đề
| Antibacterial activity of cinnamaldehyde and clove oil: effect on selected foodborne pathogens in model food systems and watermelon juice /S. Siddiqua and others |
Mô tả vật lý
| From p.449-456 |
Tác giả(bs) CN
| B. A. Anusha |
Tác giả(bs) CN
| L. S. Ashwini |
Tác giả(bs) CN
| P. S. Negi |
Tác giả(bs) CN
| S. Siddiqua |
Nguồn trích
| Journal of food science and technology.-
Số: 9
Tập: 52
Năm: 2015 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 229443 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 739C911E-0540-4808-8B47-14EE6E9E59C0 |
---|
005 | 202510071537 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20251007153730|zluuyen |
---|
245 | |aAntibacterial activity of cinnamaldehyde and clove oil: effect on selected foodborne pathogens in model food systems and watermelon juice /|cS. Siddiqua and others |
---|
300 | |aFrom p.449-456 |
---|
700 | |aB. A. Anusha |
---|
700 | |aL. S. Ashwini |
---|
700 | |aP. S. Negi |
---|
700 | |aS. Siddiqua |
---|
773 | |tJournal of food science and technology.|d2015|v52|i9 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào
Không có liên kết tài liệu số nào