Tác giả CN
| Mathew, Sindhu |
Nhan đề
| Reactivity of phenolic compounds towards free radicals under in™vitro conditions /Sindhu Mathew & T. Emilia Abraham & Zainul Akmar Zakaria |
Mô tả vật lý
| From p.405-414 |
Tác giả(bs) CN
| T. Emilia Abraham |
Tác giả(bs) CN
| Zainul Akmar Zakaria |
Nguồn trích
| Journal of food science and technology.-
Số: 9
Tập: 52
Năm: 2015 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 229438 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 388769C9-7200-464F-B3DC-BEF9FF43753C |
---|
005 | 202510071456 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20251007145647|zluuyen |
---|
100 | |aMathew, Sindhu |
---|
245 | |aReactivity of phenolic compounds towards free radicals under in™vitro conditions /|cSindhu Mathew & T. Emilia Abraham & Zainul Akmar Zakaria |
---|
300 | |aFrom p.405-414 |
---|
700 | |aT. Emilia Abraham |
---|
700 | |aZainul Akmar Zakaria |
---|
773 | |tJournal of food science and technology.|d2015|v52|i9 |
---|
890 | |a0|b0|c0|d0 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào