STT Nội dung
1
High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing (Food Engineering Series) / Tiziana Fornari, Roumiana P. Stateva
Heidelberg New York : Springer, 2014
521 p.
Fornari, Tiziana

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

2
Optimisation of convective drying of carrots using selected processing and quality indicators / Juliana Gamboa-Santos and others

P8-16


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)
3
Supercritical Fractionation of Rosemary Extracts to Improve the Antioxidant Activity / Gonzalo Vicente and other

From p.174-180


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)
4
Supercritical Fractionation of Rosemary Extracts to Improve the Antioxidant Activity / Gonzalo Vicente and other

From p.174-180


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)