- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Optimization of Process Parameters for Litopenaeus vannamei Seafood Sauce using Response Surface Methodology / Xinyue Li, 1, 2 Jianfeng Sun, 1 Xiaopeng Cui and 1, 2 Jie Wang
Nhan đề
| Optimization of Process Parameters for Litopenaeus vannamei Seafood Sauce using Response Surface Methodology / Xinyue Li, 1, 2 Jianfeng Sun, 1 Xiaopeng Cui and 1, 2 Jie Wang |
Mô tả vật lý
| P.117-122 |
Từ khóa tự do
| Response surface methodology |
Từ khóa tự do
| Seafood sauce |
Từ khóa tự do
| Sensory evaluation |
Tác giả(bs) CN
| Jianfeng Sun |
Tác giả(bs) CN
| Jie Wang |
Tác giả(bs) CN
| Xiaopeng Cui |
Tác giả(bs) CN
| Xinyue Li |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 2
Tập: 6
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 202918 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 3B614243-3BFA-40E9-9D9D-3AF6CD7098E2 |
---|
005 | 202404251603 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240425160321|znguyenloi |
---|
245 | |aOptimization of Process Parameters for Litopenaeus vannamei Seafood Sauce using Response Surface Methodology / |cXinyue Li, 1, 2 Jianfeng Sun, 1 Xiaopeng Cui and 1, 2 Jie Wang |
---|
300 | |aP.117-122 |
---|
653 | |aResponse surface methodology |
---|
653 | |aSeafood sauce |
---|
653 | |aSensory evaluation |
---|
700 | |aJianfeng Sun |
---|
700 | |aJie Wang |
---|
700 | |aXiaopeng Cui |
---|
700 | |aXinyue Li |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i2 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|