Nhan đề
| Influence Mechanism of Endogenous Abscisic Acid on Storage Softening Process of Hardy Kiwifruit / Li Shuqian and others |
Mô tả vật lý
| P.92-96 |
Từ khóa tự do
| ABA |
Từ khóa tự do
| Hardy kiwifruit |
Từ khóa tự do
| Softening |
Tác giả(bs) CN
| Bo Zhang |
Tác giả(bs) CN
| Li Shuqian |
Tác giả(bs) CN
| Liu Changjiang |
Tác giả(bs) CN
| Liu Yangyang |
Tác giả(bs) CN
| Xin Guang |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 1
Tập: 6
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 202821 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 328F262D-AE9C-42E5-8256-5B5A8F40C1AA |
---|
005 | 202404241448 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240424144857|znguyenloi |
---|
245 | |aInfluence Mechanism of Endogenous Abscisic Acid on Storage Softening Process of Hardy Kiwifruit / |cLi Shuqian and others |
---|
300 | |aP.92-96 |
---|
653 | |aABA |
---|
653 | |aHardy kiwifruit |
---|
653 | |aSoftening |
---|
700 | |aBo Zhang |
---|
700 | |aLi Shuqian |
---|
700 | |aLiu Changjiang |
---|
700 | |aLiu Yangyang |
---|
700 | |aXin Guang |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i1 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào