• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: The Release of Egg White Lysozyme Containing EDTA from Composite Edible Film Based on Whey Protein, Konjac Flour and Lipid / Mulia W. Apriliyani and others

Nhan đề The Release of Egg White Lysozyme Containing EDTA from Composite Edible Film Based on Whey Protein, Konjac Flour and Lipid / Mulia W. Apriliyani and others
Mô tả vật lý P.48-55
Từ khóa tự do Antibacterial activity
Từ khóa tự do Composite edible film
Từ khóa tự do EDTA
Tác giả(bs) CN Abdul Manab
Tác giả(bs) CN Apriliyani, Mulia W.
Tác giả(bs) CN Djalal Rosyidi
Tác giả(bs) CN Hari Purnomo
Tác giả(bs) CN Purwadi
Nguồn trích Advance journal of food science and technology : AJFST- Số: 1 Tập: 6 Năm: 2014
000 00000nab#a2200000ui#4500
001202813
00221
004A46762CF-CAFB-4D55-9C74-D06F3082433A
005202404241102
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20240424110251|znguyenloi
245 |aThe Release of Egg White Lysozyme Containing EDTA from Composite Edible Film Based on Whey Protein, Konjac Flour and Lipid / |cMulia W. Apriliyani and others
300 |aP.48-55
653 |aAntibacterial activity
653 |aComposite edible film
653 |aEDTA
700 |aAbdul Manab
700 |aApriliyani, Mulia W.
700 |aDjalal Rosyidi
700 |aHari Purnomo
700 |aPurwadi
773 |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i1
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét