• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Comparison between Chemical Senses Thresholds for Capsaicin and Dihydrocapsaicin in Aqueous Solutions and Identification of the Area of Burning Sensation / D.J. Schneider, I. Seuß-Baum and E. Schlich

Tác giả CN Schneider, D.J.
Nhan đề Comparison between Chemical Senses Thresholds for Capsaicin and Dihydrocapsaicin in Aqueous Solutions and Identification of the Area of Burning Sensation / D.J. Schneider, I. Seuß-Baum and E. Schlich
Mô tả vật lý P.36-41
Từ khóa tự do 3-AFC
Từ khóa tự do Burning localization
Từ khóa tự do Chili consumption
Tác giả(bs) CN Schlich, E.
Tác giả(bs) CN Seuß-Baum, I.
Nguồn trích Advance journal of food science and technology : AJFST- Số: 1 Tập: 6 Năm: 2014
000 00000nab#a2200000ui#4500
001202811
00221
0042DA25D37-EC4F-4EBA-A8D9-FB2B98DB6665
005202404241059
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20240424105938|znguyenloi
100 |aSchneider, D.J.
245 |aComparison between Chemical Senses Thresholds for Capsaicin and Dihydrocapsaicin in Aqueous Solutions and Identification of the Area of Burning Sensation / |cD.J. Schneider, I. Seuß-Baum and E. Schlich
300 |aP.36-41
653 |a3-AFC
653 |aBurning localization
653 |aChili consumption
700 |aSchlich, E.
700 |aSeuß-Baum, I.
773 |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i1
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét