• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Understanding the Influence of State/Phase Transitions on Ice Recrystallization in Atlantic Salmon (Salmo salar) During Frozen Storage / Syamaladevi, Roopesh M.

Nhan đề Understanding the Influence of State/Phase Transitions on Ice Recrystallization in Atlantic Salmon (Salmo salar) During Frozen Storage / Syamaladevi, Roopesh M.
Mô tả vật lý From P 57-71
Từ khóa tự do Computer
Từ khóa tự do Glass transitions
Từ khóa tự do Melt–refreeze
Tác giả(bs) CN Manahiloh, Kalehiwot N.
Tác giả(bs) CN Muhunthan, Balasingam
Tác giả(bs) CN Sablani, Shyam S.
Nguồn trích Food Biophysis- Số: 1 Tập: 7 Năm: 2012
000 00000nab#a2200000ui#4500
00165440
00221
0045F79D51F-33FB-4BDE-AA4D-5BEA191F2B40
005201706051054
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20170605105349|zvinhpq
245 |aUnderstanding the Influence of State/Phase Transitions on Ice Recrystallization in Atlantic Salmon (Salmo salar) During Frozen Storage / |cSyamaladevi, Roopesh M.
300 |aFrom P 57-71
653 |aComputer
653 |aGlass transitions
653 |aMelt–refreeze
700 |aManahiloh, Kalehiwot N.
700 |aMuhunthan, Balasingam
700 |aSablani, Shyam S.
773 |tFood Biophysis|d2012|v7|i1
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét