- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Understanding the Influence of State/Phase Transitions on Ice Recrystallization in Atlantic Salmon (Salmo salar) During Frozen Storage / Syamaladevi, Roopesh M.
Nhan đề
| Understanding the Influence of State/Phase Transitions on Ice Recrystallization in Atlantic Salmon (Salmo salar) During Frozen Storage / Syamaladevi, Roopesh M. |
Mô tả vật lý
| From P 57-71 |
Từ khóa tự do
| Computer |
Từ khóa tự do
| Glass transitions |
Từ khóa tự do
| Melt–refreeze |
Tác giả(bs) CN
| Manahiloh, Kalehiwot N. |
Tác giả(bs) CN
| Muhunthan, Balasingam |
Tác giả(bs) CN
| Sablani, Shyam S. |
Nguồn trích
| Food Biophysis-
Số: 1
Tập: 7
Năm: 2012 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 65440 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 5F79D51F-33FB-4BDE-AA4D-5BEA191F2B40 |
---|
005 | 201706051054 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20170605105349|zvinhpq |
---|
245 | |aUnderstanding the Influence of State/Phase Transitions on Ice Recrystallization in Atlantic Salmon (Salmo salar) During Frozen Storage / |cSyamaladevi, Roopesh M. |
---|
300 | |aFrom P 57-71 |
---|
653 | |aComputer |
---|
653 | |aGlass transitions |
---|
653 | |aMelt–refreeze |
---|
700 | |aManahiloh, Kalehiwot N. |
---|
700 | |aMuhunthan, Balasingam |
---|
700 | |aSablani, Shyam S. |
---|
773 | |tFood Biophysis|d2012|v7|i1 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|