Tác giả CN
| Falade, Kolawole O |
Nhan đề
| Effects of maturity and drying method on the physico-chemical and reconstitution properties of plantain flour / Kolawole O. Falade & Ayojesutomi O. Olugbuyi |
Mô tả vật lý
| Page 171 - 179 |
Từ khóa tự do
| Drying. |
Từ khóa tự do
| Plantain. |
Từ khóa tự do
| Reconstitution properties. |
Tác giả(bs) CN
| Olugbuyi, Ayojesutomi O |
Nguồn trích
| International journal of food science and technology.-
Số: 01
Tập: 45
Năm: 2010-1 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 39960 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | C54AAF56-1387-45A9-9098-18AB1C871B2B |
---|
005 | 201512171433 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20151217143321|zhungbt |
---|
100 | |aFalade, Kolawole O |
---|
245 | |aEffects of maturity and drying method on the physico-chemical and reconstitution properties of plantain flour / |cKolawole O. Falade & Ayojesutomi O. Olugbuyi |
---|
300 | |aPage 171 - 179 |
---|
653 | |aDrying. |
---|
653 | |aPlantain. |
---|
653 | |aReconstitution properties. |
---|
700 | |aOlugbuyi, Ayojesutomi O |
---|
773 | |tInternational journal of food science and technology.|d2010-1|v45|i01 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào