• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Effects of maturity and drying method on the physico-chemical and reconstitution properties of plantain flour / Kolawole O. Falade & Ayojesutomi O. Olugbuyi

Tác giả CN Falade, Kolawole O
Nhan đề Effects of maturity and drying method on the physico-chemical and reconstitution properties of plantain flour / Kolawole O. Falade & Ayojesutomi O. Olugbuyi
Mô tả vật lý Page 171 - 179
Từ khóa tự do Drying.
Từ khóa tự do Plantain.
Từ khóa tự do Reconstitution properties.
Tác giả(bs) CN Olugbuyi, Ayojesutomi O
Nguồn trích International journal of food science and technology.- Số: 01 Tập: 45 Năm: 2010-1
000 00000nab#a2200000ui#4500
00139960
00221
004C54AAF56-1387-45A9-9098-18AB1C871B2B
005201512171433
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20151217143321|zhungbt
100 |aFalade, Kolawole O
245 |aEffects of maturity and drying method on the physico-chemical and reconstitution properties of plantain flour / |cKolawole O. Falade & Ayojesutomi O. Olugbuyi
300 |aPage 171 - 179
653 |aDrying.
653 |aPlantain.
653 |aReconstitution properties.
700 |aOlugbuyi, Ayojesutomi O
773 |tInternational journal of food science and technology.|d2010-1|v45|i01
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét