Tác giả CN
| Emir Çoban, Özlem |
Nhan đề
| Protective effect of essential oils on the shelf life
of smoked and vacuum packed rainbow trout
( Oncorhynchus mykiss W.1792) fillets / Özlem Emir Çoban & Bahri Patir & Ökkes Yilmaz |
Mô tả vật lý
| From p.471-477 |
Từ khóa tự do
| Essential oils |
Từ khóa tự do
| Smoked fish |
Tác giả(bs) CN
| Patir, Bahri |
Tác giả(bs) CN
| Yilmaz, Ökkes |
Nguồn trích
| Journal of food science and technology.-
Số: 10
Tập: 51
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 186520 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 84FEB631-E582-4634-A235-52CD9339528D |
---|
005 | 202305291610 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20230529161040|zluuyen |
---|
100 | |aEmir Çoban, Özlem |
---|
245 | |aProtective effect of essential oils on the shelf life
of smoked and vacuum packed rainbow trout
( Oncorhynchus mykiss W.1792) fillets / |cÖzlem Emir Çoban & Bahri Patir & Ökkes Yilmaz |
---|
300 | |aFrom p.471-477 |
---|
653 | |a Essential oils |
---|
653 | |aSmoked fish |
---|
700 | |aPatir, Bahri |
---|
700 | |aYilmaz, Ökkes |
---|
773 | |tJournal of food science and technology.|d2014|v51|i10 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào