• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Protective effect of essential oils on the shelf life of smoked and vacuum packed rainbow trout ( Oncorhynchus mykiss W.1792) fillets / Özlem Emir Çoban & Bahri Patir & Ökkes Yilmaz

Tác giả CN Emir Çoban, Özlem
Nhan đề Protective effect of essential oils on the shelf life of smoked and vacuum packed rainbow trout ( Oncorhynchus mykiss W.1792) fillets / Özlem Emir Çoban & Bahri Patir & Ökkes Yilmaz
Mô tả vật lý From p.471-477
Từ khóa tự do Essential oils
Từ khóa tự do Smoked fish
Tác giả(bs) CN Patir, Bahri
Tác giả(bs) CN Yilmaz, Ökkes
Nguồn trích Journal of food science and technology.- Số: 10 Tập: 51 Năm: 2014
000 00000nab#a2200000ui#4500
001186520
00221
00484FEB631-E582-4634-A235-52CD9339528D
005202305291610
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20230529161040|zluuyen
100 |aEmir Çoban, Özlem
245 |aProtective effect of essential oils on the shelf life of smoked and vacuum packed rainbow trout ( Oncorhynchus mykiss W.1792) fillets / |cÖzlem Emir Çoban & Bahri Patir & Ökkes Yilmaz
300 |aFrom p.471-477
653 |a Essential oils
653 |aSmoked fish
700 |aPatir, Bahri
700 |aYilmaz, Ökkes
773 |tJournal of food science and technology.|d2014|v51|i10
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét