• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: A highly sensitive real-time PCR system for quantification of wheat contamination in gluten-free food for celiac patients / Jorge R. Mujico and others

Nhan đề A highly sensitive real-time PCR system for quantification of wheat contamination in gluten-free food for celiac patients / Jorge R. Mujico and others
Mô tả vật lý P.224-230
Từ khóa tự do DNA
Từ khóa tự do Prolamin
Từ khóa tự do Wheat (Triticum durum, Triticum aestivum)
Tác giả(bs) CN Lombardía, Manuel
Tác giả(bs) CN Mena, María Carmen
Tác giả(bs) CN Méndez, Enrique
Tác giả(bs) CN Mujico, Jorge R.
Nguồn trích Food chemistry- Số: 03 Tập: 128 Năm: 2011
000 00000nab#a2200000ui#4500
001151826
00221
0040BF7E393-648E-4D9D-A27C-5BC741BE2F43
005202105261341
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20210526134238|zoanhntk
245 |aA highly sensitive real-time PCR system for quantification of wheat contamination in gluten-free food for celiac patients / |cJorge R. Mujico and others
300 |aP.224-230
653 |aDNA
653 |aProlamin
653 |aWheat (Triticum durum, Triticum aestivum)
700 |aLombardía, Manuel
700 |aMena, María Carmen
700 |aMéndez, Enrique
700 |aMujico, Jorge R.
773 |tFood chemistry|d2011|v128|i03
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét