- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: A highly sensitive real-time PCR system for quantification of wheat contamination in gluten-free food for celiac patients / Jorge R. Mujico and others
Nhan đề
| A highly sensitive real-time PCR system for quantification of wheat contamination in gluten-free food for celiac patients / Jorge R. Mujico and others |
Mô tả vật lý
| P.224-230 |
Từ khóa tự do
| DNA |
Từ khóa tự do
| Prolamin |
Từ khóa tự do
| Wheat (Triticum durum, Triticum aestivum) |
Tác giả(bs) CN
| Lombardía, Manuel |
Tác giả(bs) CN
| Mena, María Carmen |
Tác giả(bs) CN
| Méndez, Enrique |
Tác giả(bs) CN
| Mujico, Jorge R. |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 03
Tập: 128
Năm: 2011 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 151826 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 0BF7E393-648E-4D9D-A27C-5BC741BE2F43 |
---|
005 | 202105261341 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210526134238|zoanhntk |
---|
245 | |aA highly sensitive real-time PCR system for quantification of wheat contamination in gluten-free food for celiac patients / |cJorge R. Mujico and others |
---|
300 | |aP.224-230 |
---|
653 | |aDNA |
---|
653 | |aProlamin |
---|
653 | |aWheat (Triticum durum, Triticum aestivum) |
---|
700 | |aLombardía, Manuel |
---|
700 | |aMena, María Carmen |
---|
700 | |aMéndez, Enrique |
---|
700 | |aMujico, Jorge R. |
---|
773 | |tFood chemistry|d2011|v128|i03 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|