STT Nội dung
1
Batch fermentation : modeling, monitoring, and control / Ali Cinar ... [et al.].
New York : Marcel Dekker, c2003.
xxxi, 606 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Brewing yeast fermentation performance / edited by Katherine Smart.
Malden, MA : Blackwell Science, 2003.
ill. (some col.) ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Development and manufacture of yogurt and other functional dairy products / edited by Fatih Yildiz
Boca Raton, FL : CRC Press/Taylor & Francis, c2010.
xii, 435 p., [4] p. of plates : ill. (some col.) ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:7)

4
5
Fermentation : effects on food properties / editors, Bhavbhuti M. Mehta, Afaf Kamal-Eldin, Robert Z. Iwanski.
Boca Raton : Taylor & Francis, 2012.
vix, 385 p. : ill. ;


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)