STT Nội dung
1
Dairy fats and related products / edited by A.Y. Tamime.
Chichester, West Sussex, U.K. ; Wiley-Blackwell, 2009.
xvii, 326 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Dairy ingredients for food processing / edited by Ramesh C. Chandan, Arun Kilara
Amex, Iowa : Wiley-Blackwell, 2011.
xii, 592 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Dairy science and technology / Pieter Walstra, Jan T.M. Wouters, T.J. Geurts
Boca Raton : CRC/Taylor & Francis, 2006.
782 p. : ill. ; 24 cm.
Walstra, Pieter.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)


4
Engineering aspects of milk and dairy products / edited by Jane Sélia dos Reis Coimbra, José A. Teixeira
Boca Raton, FL : CRC Press/Taylor & Francis Group, c2010.
xx, 265 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Functional dairy products / edited by Tiina Mattila-Sandholm and Maria Saarela.
Boca Raton, Fla. : CRC : 2003.
xiii, 395 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)