STT Nội dung
1
2
EU food law : A practical guide / edited by Kaarin Goodburn
New York : Kluwer Law International, 2003
244 p. ; 24 cm


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
3
Food chemical safety. Volume 1 : Contaminnants / edited by David H. Watson.
Boca Raton, FL : CRC Press/Woodhead Pub., 2001
322 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:6)

4
Food industry and packaging materials : performance-oriented guidelines for users / Salvatore Parisi
Shawbury, Shrewsbury, Shropshire : Smithers Rapra Technology Ltd., 2013
420 p.
Parisi, Salvatore.

Tài liệu số:1

5
Food industry wastes : assessment and recuperation of commodities / edited by Maria R. Kosseva, Colin Webb.
London ; Elsevier/Academic Press, c2013.
xxvi, 312 p. : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)