STT Nội dung
1
Biochemistry of foods / by N.A. Michael Eskin.
San Diego : Academic Press, 2005.
xiii, 557 p. : ill. ; 24 cm.
Eskin, N. A. M.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

2
Food emulsions : principles, practice, and techniques / David Julian McClements.
Boca Raton : CRC Press, c1999.
xiii, 378 p. : ill. ; 26 cm.
McClements, D. J.

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:3) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
3
Food marketing to children and youth : threat or opportunity? / Committee on Food Marketing and the Diets of Children and Youth, Food and Nutrition Board, Board on Children, Youth, and Families ; J. Michael McGinnis, Jennifer Gootman, Vivica I. Kraak, editors.
Washington, D.C. : National Academies Press, c2006.
xx, 516 p. : ill. ; 24 cm.
Institute of Medicine (U.S.).

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

4
Food polymers, gels and colloids / edited by Eric Dickinson.
Cambridge : Royal Society of Chemistry, 1991.
[450]p.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Food tourism around the world : development, management, and markets / edited by C. Michael Hall ... [et al.].
Amsterdam ; Butterworth-Heinemann, 2003.
xvi, 373 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)