STT Nội dung
1
Development and processing of vegetable oils for human nutrition / editors, Roman Przybylski, Bruce E. McDonald.
Champaign, Ill. : AOCS Press, c1995.
vii, 133 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

2
Vegetable oils in food technology : composition, properties and uses / edited by Frank D. Gunstone.
Hoboken : Wiley-Blackwell, c2011.
xix, 353 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Vegetable oils in food technology : composition, properties and uses / edited by Frank D. Gunstone.
Boca Raton : Blackwell Publishing/ CRC Press, 2002.
337 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

4
Vegetable oils in food technology : composition, properties, and uses / edited by Frank D. Gunstone.
Boca Raton : Blackwell ; : c2002.
337 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)