STT Nội dung
1
Case studies in food microbiology for food safety and quality / Rosa K. Pawsey
Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry, c2002.
xxx, 460 p. : ill. ; 24 cm.
Pawsey, Rosa K.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Food safety / Victoria Sherrow.
New York : Chelsea House, c2008.
168 p. : col. ill. ; 24 cm.
Sherrow, Victoria.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

3
Improving traceability in food processing and distribution / edited by Ian Smith and Anthony Furness.
Boca Raton : CRC Press ; : 2006.
xi, 258 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:9)

4
Principles of microbiological troubleshooting in the industrial food processing environment / Jeffrey L. Kornacki, editor
New York : Springer, c2010.
xi, 193 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)