STT Nội dung
1
Case studies in food microbiology for food safety and quality / Rosa K. Pawsey
Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry, c2002.
xxx, 460 p. : ill. ; 24 cm.
Pawsey, Rosa K.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Cleaner production assessment in dairy processing / prepared by COWI Consulting Engineers and Planners AS and others
Copenhagen : Danish Environmental Protection Agency, : c2000.
viii, 95 p. : ill. ; 30 cm.
COWIconsult (Firm)

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
Cleaner production assessment in fish processing / prepared by COWI Consulting Engineers and Planners AS and others
Copenhagen : Danish Environmental Protection Agency, : c2000.
viii, 99 p. : ill. ; 30 cm.
COWIconsult (Firm)

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Food industry quality control systems / Mark Clute.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2009.
xxii, 510 p. : ill. ; 25 cm. +
Clute, Mark.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)


5
Instrumentation and sensors for the food industry / Edited by: Erika Kress - Rogers, Christopher J. B. Brimelow
Boca Raton, Fla. : CRC ; : Cambridge : Woodhead, 2001.
xxx, 836 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:1) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)