STT Nội dung
1
Emulsifiers in food technology / edited by Robert J. Whitehurst.
Oxford ; Blackwell Pub., 2004.
xvi, 247 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:76)

2
Food emulsions / edited by Stig E. Friberg, Kåre Larsson, Johan Sjöblom
New York : Marcel Dekker, c2004.
x, 640 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:11)



3
Food emulsions : principles, practice, and techniques / David Julian McClements.
Boca Raton : CRC Press, c1999.
xiii, 378 p. : ill. ; 26 cm.
McClements, D. J.

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:3) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
4
Interfacial electroviscoelasticity and electrophoresis / by Jyh-Ping Hsu, Aleksandar M. Spasic.
Boca Raton, FL : CRC Press/Taylor & Francis, c2010.
xviii, 176 p. : ill. ; 25 cm.
Hsu, Jyh-Ping,

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)