STT Nội dung
1
Advanced drying technologies / by Tadeusz Kudra, Arun S. Mujumdar.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2009.
xvi, 462 p. : ill. ; 24 cm.
Kudra, Tadeusz,

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Calorimetry in food processing : analysis and design of food systems / editor, Gönül Kaletunç.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell/IFT Press, 2009.
xix, 392 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Calorimetry in food processing : analysis and design of food systems / Gönül Kaletunç.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell/IFT Press, 2009.
xix, 392 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

4
Dehydration of foods / by Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Humberto Vega-Mercado.
New York : Chapman & Hall, c1996.
xvi, 330 p. : ill. ; 24 cm.
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

5
Engineering aspects of thermal food processing / edited by Ricardo Simpson.
Boca Raton : CRC Press, 2009.
xxi, 500 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:6)