STT Nội dung
1
Advances in meat, poultry and seafood packaging / edited by J.P. Kerry.
Philadelphia, PA : Woodhead Pub., 2012.
xii, 681 p.; ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:6)

2
Appropriate food packaging solutions for developing countries / Nerlita M. Manalili, Moises A. Dorado, Robert van Otterdijk
Italy : Rome : FAO, 2011
37 p. : ill ; 27 cm
Manalili, Nerlita M.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Ecosustainable polymer nanomaterials for food packaging : innovative solutions, characterization needs, safety and environmental issues / edited by Clara Silvestre, Sossio Cimmino.
Boca Raton, FL : CRC Press, Taylor & Francis Group, c2013.
xiv, 389 p. : ill. (some color) ; 24 cm


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4
Edible coatings and films to improve food quality / edited by Elizabeth A. Baldwin, Robert Hagenmaier, Jinhe Bai.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2012.
xii, 448 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

5
Food and beverage packaging technology / edited by Richard Coles, Mark Kirwan.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2011.
xvi, 326 p. : ill. (some col.) ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)