STT Nội dung
1
Assuring food safety and quality : guidelines for strengthening national food control systems.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations ; : 2003.
73 p. : ill. ; 30 cm.


Tài liệu số:1

2
Bảo quản chế biến nông sản sản phẩm sau thu hoạch
H. : Lao động xã hội, 2005
115 tr. ; 21 cm


Tài liệu số:1

3
Environmental regulation and food safety : studies of protection and protectionism / edited by Veena Jha.
Cheltenham, UK ; Edward Elgar ; c2005.
xi, 232 p. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4
Fish and fishery products hazards and controls guidance
U.S. Department of Health and Human Services : 2011
page 476 : ill.


Tài liệu số:1

5
Food and beverage stability and shelf life / edited by David Kilcast and Persis Subramaniam.
Cambrdige ; Woodhead Pub., 2011.
xxx, 849 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)