STT Nội dung
1
Biosensors in food processing, safety, and quality control / edited by Mehmet Mutlu.
Boca Raton, Florida : CRC Press, c2011.
xvi, 342 pages : illustrations ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Epidemiologic principles and food safety / edited by Tamar Lasky.
Oxford ; Oxford University Press, 2007.
xviii, 254 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
Fermentation : effects on food properties / editors, Bhavbhuti M. Mehta, Afaf Kamal-Eldin, Robert Z. Iwanski.
Boca Raton : Taylor & Francis, 2012.
vix, 385 p. : ill. ;


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4
Food safety of proteins in agricultural biotechnology / edited by Bruce G. Hammond.
Boca Raton, FL : CRC Press/Taylor & Francis, c2008.
1 online resource (299 p.) : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Pathogens and toxins in foods : challenges and interventions / editors, Vijay K. Juneja, John N. Sofos.
Washington, DC : ASM Press, c2010.
xii, 512 p. : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)