STT Nội dung
1
Chemical contaminants and residues in food / edited by D. Schrenk.
Oxford ; Woodhead Publishing, 2012.
xxvi, 577 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Chemical food safety / by Leon Brimer.
Nosworthy Way, Wallingford, Oxfordshire, UK ; CABI, c2011.
viii, 287 p. : ill. ; 25 cm.
Brimer, Leon.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
Epidemiologic principles and food safety / edited by Tamar Lasky.
Oxford ; Oxford University Press, 2007.
xviii, 254 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Food toxicology / edited by William Helferich and Carl K. Winter.
Boca Raton : CRC Press, c2001.
225 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:1) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:11)

5
Pathogens and toxins in foods : challenges and interventions / editors, Vijay K. Juneja, John N. Sofos.
Washington, DC : ASM Press, c2010.
xii, 512 p. : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)