STT Nội dung
1
Chemical engineering for the food industry / edited by P. J. Fryer, D. L. Pyle, C. D. Rielly.
Boston, MA : Springer-Science + Business Media, 1997.
xviii, 462 p. : il. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Chemical process and design handbook / James Speight.
New York : McGraw-Hill, [2002]
634 p : ill.
Speight, J. G.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
Coulson & Richardson’s chemical engineering / J.M. Coulson and J.F. Richardson ; with J.R. Backhurst and J.H. Harker. Volume 6, Chemical engineering design
Oxford ; Boston : Butterworth-Heinemann; Elsevier, 2005
1055 p.
Coulson, J. M. (John Metcalfe)

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)
4
Current Topics in Flavours and Fragrances : Towards a New Millennium of Discovery / edited by Karl A. D. Swift.
Dordrecht : Springer Netherlands : 1999.
XIV, 235 p. : digital.
Swift, Karl A. D.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Electrochemical Engineering : Science and Technology in Chemical and Other Industries / by Hartmut Wendt, Gerhard Kreysa.
Berlin, Heidelberg : Springer Berlin Heidelberg, 1999.
xxi, 408 p.
Wendt, Hartmut.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)