STT Nội dung
1
A heat transfer textbook / by John H. Lienhard, IV and John H. Lienhard, V.
Cambridge, Mass. : Phlogiston Press, 2003.
x, 749 p. : ill. ; 26 cm.
Lienhard, John H.,

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

2
A heat transfer textbook / John H. Lienhard IV, John H. Lienhard V.
Mineola, N.Y. : Dover Publications, 2011.
x, 755 p. : ill. ; 24 cm.
Lienhard, John H.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
Biological and bioenvironmental heat and mass transfer / by Ashim K. Datta.
New York : Marcel Dekker, c2002.
xxxi, 383 p. : ill. ; 29 cm.
Datta, Ashim K.
"This text provides engineering principles of heat and mass transfer covering biological content, context, and parameter regimes and supplies practical applications for biological and biomedical engineering, industrial food processing, environmental control, and waste management."--BOOK JACKET.
Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4
Chemical engineering for the food industry / edited by P. J. Fryer, D. L. Pyle, C. D. Rielly.
Boston, MA : Springer-Science + Business Media, 1997.
xviii, 462 p. : il. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

5
Computational fluid dynamics : a practical approach / by Jiyuan Tu, Guan-Heng Yeoh, Chaoqun Liu.
Waltham, MA : Butterworth-Heinemann/Elsevier, c2013.
xiii, 440 p. : ill. ; 23 cm.
Tu, Jiyuan.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)