STT Nội dung
1
Bioactive compounds in foods / edited by John Gilbert, Hamide Z. Senyuva.
Oxford : Blackwell Pub., 2008.
xvi, 409 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

2
Food contaminants : sources and surveillance / edited by Colin Creaser and Rupert Purchase.
Cambridge, England : Woodhead Publishing, 2004.
214 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

3
Food Contaminants Sources and Surveillance / Colin Creaser, Rupert Purchase
Sydney : University of New South Wales, 1979.
145 P. : ill., diagrs., graphs ; 30cm.


Tài liệu số:1

4
5
Handbook of food analysis / edited by Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá.
Boca Raton, FL : CRC Press, Taylor & Francis Group, 2015



Tài liệu số:1