STT Nội dung
1
Current Topics in Flavours and Fragrances : Towards a New Millennium of Discovery / edited by Karl A. D. Swift.
Dordrecht : Springer Netherlands : 1999.
XIV, 235 p. : digital.
Swift, Karl A. D.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

2
Handbook of gas sensor materials : properties, comparisons and applications / Ghenadii Korotcenkov.
New York : Springer, 2013.
454 p. ; 25 cm.
Korotcenkov, Ghenadii.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Headspace Analysis of Foods and Flavors : Theory and Practice / edited by Russell L. Rouseff, Keith R. Cadwallader.
Boston, MA : Springer US : 2001.

Rouseff, Russell L.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)