STT Nội dung
1
Introduction to advanced food process engineering / edited by Jatindra Kumar Sahu.
Boca Raton : CRC Press, 2014.
690 p.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

2
Open innovation in the food and beverage industry / edited by Marion Garcia Martinez.

xxxvii, 400 pages : illustrations ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Robotics and automation in the food industry : current and future technologies / edited by Darwin G. Caldwell.
Oxford, UK : Woodhead Publishing, 2013.
xxii, 503 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Separation, Extraction and Concentration Processes in the Food, Beverage and Nutraceutical Industries / ed. by S. Rizvi.
Oxford : Woodhead Publishing Limited, 2010.
xxviii, 665 p., [2] p. of plates : ill. (some col.) ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)