STT Nội dung
1
Chemical contaminants and residues in food / edited by D. Schrenk.
Oxford ; Woodhead Publishing, 2012.
xxvi, 577 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Chemical migration and food contact materials / edited by Karen A. Barnes, C. Richard Sinclair and D.H. Watson.
Boca Raton, Fla. : CRC ; 2007.
xvi, 464 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Drug residues in foods : pharmacology, food safety, and analysis / Nikolaos A. Botsoglou, Dimitrios J. Fletouris.
New York : Marcel Dekker, c2001.
xv, 1194 p. : ill. ; 24 cm.
Botsoglou, Nikolaos A., 1946-

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)


4
Endocrine-disrupting chemicals in food / edited by Ian Shaw.
Boca Raton, FL : CRC Press ; 2009.
xxii, 584 p. : ill. ; 23 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Food and nutritional toxicology / Stanley T. Omaye.
Boca Raton : CRC Press, c2004.
319 p. : ill. ; 24 cm.
Omaye, Stanley T.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)