STT Nội dung
1
Biosensors in food processing, safety, and quality control / edited by Mehmet Mutlu.
Boca Raton, Florida : CRC Press, c2011.
xvi, 342 pages : illustrations ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Food biotechnology / edited by Ulf Stahl, Ute E.B. Donalies, Elke Nevoigt ; with contributions by D.B. Archer ... [et al.].
Berlin : Springer, c2008.
x, 269 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

3
Food processing handbook / edited by James G. Brennan and Alistair S. Grandison.
Weinheim : Wiley-VCH ; c2012.
xxii, 777 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:13)

4
Food Science and Technology
Chichester, West Sussex, U.K. ; Ames, Iowa : Wiley-Blackwell ; [Oakvill, Ont.] : IUFoST, 2009
537 p
Geoffrey Campbell-Platt

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:6)

5
Handbook of food and bioprocess modeling techniques / edited by Shyam S. Sablani ... [et al.].
Boca Raton : CRC/Taylor & Francis, c2007.
605 p. : ill. (some col.) ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)