STT Nội dung
1
Advances in microbial food safety / Vijay K. Juneja, John P. Cherry, Michael H. Tunick,
Washington, DC : American Chemical Society : c2006.
xiv, 346 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Advances in microbial food safety : volume 1 / edited by John Sofos.
Oxford : Woodhead Publishing, 2013.
xxix, 528p.; ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Advances in microbial food safety. Volume 2 / edited by John Sofos
Sawston, Cambridge : Woodhead Publishing is an imprint of Elsevier, 2015
429 p,


Tài liệu số:1

4
Food safety handbook / edited by Ronald H. Schmidt, Gary E. Rodrick.
Hoboken, N.J. : Wiley-Interscience, c2003.
xiii, 850 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

5
Food safety management programs : applications, best practices, and compliance / Debby Newslow.
Boca Raton : CRC Press, Taylor & Francis Group, 2014
382 p.
Newslow, Debby L

Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)