STT Nội dung
1
Calorimetry in food processing : analysis and design of food systems / Gönül Kaletunç.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell/IFT Press, 2009.
xix, 392 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Characterization of food : emerging methods / edited by Anilkumar G. Gaonkar.
Amsterdam ; Elsevier, 1995.
xiv, 450 p. : ill. ; 25 cm.
Gaonkar, Anilkumar G.,

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
3
Control and Analysis for Food and Agricultural Products
India:New Delhi, 2010
281 p
Marwaha, Kavita

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4
Flavor research : principles and techniques / Roy Teranishi and others
New York : M. Dekker, 1971.
ix, 315 tr. : minh họa. ; 27x20 cm.


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
5
Food Analysis / Suzanne S. Nielsen
New York : Springer, 2003, 2010
534p, 585 p
Nielsen, Suzanne

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:2 (Lượt truy cập:13)