STT Nội dung
1
Advances in deep-fat frying of foods / edited by Serpil Sahin, Servet Gülüm Sumnu./
Boca Raton : CRC Press, c2009.
xviii, 310 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)


2
Advances in food dehydration / edited by Cristina Ratti.
Boca Raton : CRC Press, c2009.
xviii, 467 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)



3
Advances in food extrusion technology / edited by Medeni Maskan, Aylin Altan.
Boca Raton, FL : CRC Press, 2012
399 p.


Tài liệu số:1

4
5
Advances in food science and technology. /. edited by Visakh P.M. ... [et al.]. Volume 1 /
Salem, Mass. : Scrivener Publishing ; c2013.
xx, 304 p. : ill., charts.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)