STT Nội dung
1
Antioxidants and functional components in aquatic foods / edited by Hordur G. Kristinsson, Andy Meaden, Niklas Andersson
Chichester, England : Wiley-Blackwell, 2014
341 p.
Kristinsson, Hordur G

Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Antioxidants in biology and medicine : essentials, advances, and clinical applications / Yunbo Li.
New York : Nova Science Publishers, c2011.
viii, 422 p. : ill. (chiefly col.) ; 27 cm.
Li, Yunbo.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Antioxidants in food : practical applications / edited by Jan Pokorny, Nedyalka Yanishlieva, Michael Gordon.
Boca Raton : CRC ; : 2001.
380 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

4
Food oxidants and antioxidants : chemical, biological, and functional properties / edited by Grzegorz Bartosz.
Boca Raton : CRC Press, 2014
xvii, 550 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:11)

5
Handbook of antioxidants / edited by Enrique Cadenas, Lester Packer.
New York : Marcel Dekker, c2002.
xviii, 712 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)