STT Nội dung
1
2
Antioxidants in biology and medicine : essentials, advances, and clinical applications / Yunbo Li.
New York : Nova Science Publishers, c2011.
viii, 422 p. : ill. (chiefly col.) ; 27 cm.
Li, Yunbo.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Antioxidants in food : practical applications / edited by Jan Pokorny, Nedyalka Yanishlieva, Michael Gordon.
Boca Raton : CRC ; : 2001.
380 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

4
5
Dietary reference intakes for vitamin C, vitamin E, selenium, and carotenoids. / by Food and Nutrition Board and Institute of Medicine.
Washington, D.C. : National Academy Press, c2000.
xx, 506 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:6)