STT Nội dung
1
Current Topics in Flavours and Fragrances : Towards a New Millennium of Discovery / edited by Karl A. D. Swift.
Dordrecht : Springer Netherlands : 1999.
XIV, 235 p. : digital.
Swift, Karl A. D.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

2
Organic chemistry / G. Marc Loudon.
New York : Oxford University Press, 2002.
1393 p : ill. (some col.) ; 27 cm.
Loudon, G. Marc.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

3
Organic chemistry / William H. Brown, Beloit College, Brent L. Iverson, University of Texas, Austin, Eric V. Anslyn, University of Texas, Austin, Christopher S. Foote, University of California, Los Angeles.

xxx, 1216, 21, 10, 35 pages : illustrations (some color) ; 29 cm
Brown, William Henry,

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Oxidation and antioxidants in organic chemistry and biology / Evgeny T. Denisov, Igor B. Afanas'ev.
Boca Raton, FL : Taylor & Francis, 2005.
xxxviii, 981 p. : ill. ; 26 cm.
Denisov, E. T.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:7)

5
The Chemistry of Natural Products / edited by R. H. Thomson.
Dordrecht : Springer Netherlands : 1993.
X, 452 p. : digital.
Thomson, R. H.
This book reviews in a concise and manageable way the progress in all key areas of natural products chemistry since 1984. The most significant advances are highlighted over a wide field of chemistry, structure, synthesis and biosynthesis. This book provides a unique and superb entry into the vast literature on the subject.
Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)