STT Nội dung
1
Độc tố sinh học biển / Nguyễn Thuần Anh biên dịch
Nha Trang, 2011
381 tr.;
Nguyễn Thuần Anh

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:76)

2
Food safety management : implementing a food safety program in a food retail business / by Hal King
New York, N. Y. : Springer-Verlag New York Inc., 2013.
110 p. ; 24 cm.
King, Hal.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:15)

3
Microbial hazard identification in fresh fruit and vegetables/ Jennylynd James PhD
Printed in the United States of America : Published by John Wiley & Sons, Inc., Hoboken, New Jersey. Published simultaneously in Canada., 2006
318 P.
PhD. Jennylynd James,

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)