STT Nội dung
1
Advances in food diagnostics / editors, Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá ; administrative editor, Y.H. Hui.
Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2007.
xiii, 368 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Assuring food safety and quality : guidelines for strengthening national food control systems.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations ; : 2003.
73 p. : ill. ; 30 cm.


Tài liệu số:1

3
Biosensors in food processing, safety, and quality control / edited by Mehmet Mutlu.
Boca Raton, Florida : CRC Press, c2011.
xvi, 342 pages : illustrations ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

4
Colour in food : improving quality / edited by Douglas B. MacDougall.
Boca Raton, FL : CRC Press ; : 2002.
xiii, 378 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:31)

5
Computer vision technology for food quality evaluation / edited by Da-Wen Sun.
Amsterdam ; Academic Press, 2008.
xiv, 583 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)