STT Nội dung
1
Chemical and functional properties of food components / edited by Zdzisław E. Sikorski.
Boca Raton, Fla. ; CRC Press, c2007.
532 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)


2
Chemical and functional properties of food lipids / edited by Zdzisław E. Sikorski, Anna Kołakowska.
Boca Raton, Fla. : CRC Press, c2003.
388 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

3
Toxins in food / edited by Waldemar M. Da̧browski, Zdzisław E. Sikorski.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2005.
xi, 355 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)