STT Nội dung
1
Food processing handbook / edited by James G. Brennan and Alistair S. Grandison.
Weinheim : Wiley-VCH ; c2012.
xxii, 777 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:13)

2
Food processing handbook / edited by James G. Brennan and Alistair S. Grandison.
Weinheim : Wiley-VCH ; c2012.
2 v. (xxii, 777 p.) : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Food processing handbook / edited by James G. Brennan.
Weinheim : Wiley-VCH, c2006.
xxv, 582 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:5) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:7)



4
Food processing handbook / edited by James G. Brennan.
Weinheim : Wiley-VCH, c2006.
xxv, 582 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)