STT Nội dung
1
Cleaning-in place : dairy, food and beverage operations / edited by Adnan Tamime.
Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2008.
xxii, 250 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)



2
Dairy fats and related products / edited by A.Y. Tamime.
Chichester, West Sussex, U.K. ; Wiley-Blackwell, 2009.
xvii, 326 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Dairy powders and concentrated products / edited by A.Y. Tamime.
Chichester, U.K. : Wiley-Blackwell, 2009.
xxiii, 380 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

4
Fermented milks / edited by Adnan Tamime.
Ames, Iowa : Blackwell Science/SDT, 2006.
xviii, 262 p., [4] p. of plates : ill. (some col.) ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Feta and related cheeses / editors, R.K. Robinson, A.Y. Tamime.
New York : Ellis Horwood, 1991.
258 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)