STT Nội dung
1
Advances in food diagnostics / editors, Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá ; administrative editor, Y.H. Hui.
Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2007.
xiii, 368 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Bakery products : science and technology / editor, Y.H. Hui ; associate editors, Harold Corke ... [et al.].
Ames, Iowa : Blackwell, 2006.
xii, 575 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)



3
Food plant sanitation / edited by Y.H. Hui ... [et al.].
New York : Marcel Dekker, c2003.
xi, 745 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Food processing : principles and applications / edited by J. Scott Smith and Y.H. Hui.:
Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2004.
xii, 511 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)


5
Foodborne disease handbook / edited by Y.H. Hui ... [et al.].
New York : Marcel Dekker, c2001.
4 v. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)