STT Nội dung
1
Calorimetry in food processing : analysis and design of food systems / editor, Gönül Kaletunç.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell/IFT Press, 2009.
xix, 392 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Calorimetry in food processing : analysis and design of food systems / Gönül Kaletunç.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell/IFT Press, 2009.
xix, 392 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Characterization of cereals and flours : properties, analysis, and applications / edited by Gönül Kaletunç, Kenneth J. Breslauer
New York : Marcel Dekker, c2003.
xv, 523 p., [8] p. of plates : ill. (some col.) ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)