STT Nội dung
1
Advances in microbial food safety : volume 1 / edited by John Sofos.
Oxford : Woodhead Publishing, 2013.
xxix, 528p.; ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Advances in microbial food safety. Volume 2 / edited by John Sofos
Sawston, Cambridge : Woodhead Publishing is an imprint of Elsevier, 2015
429 p,


Tài liệu số:1

3
Improving the safety of fresh meat / edited by John N. Sofos.
Boca Raton : CRC Press ; 2005.
xxvii, 780 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Pathogens and toxins in foods : challenges and interventions / editors, Vijay K. Juneja, John N. Sofos.
Washington, DC : ASM Press, c2010.
xii, 512 p. : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)