STT Nội dung
1
Advanced technologies for meat processing / edited by Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá.
Boca Raton : CRC/Taylor & Francis, 2006.
483 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Advances in food diagnostics / editors, Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá ; administrative editor, Y.H. Hui.
Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2007.
xiii, 368 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Food analysis by HPLC / edited by Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá.
Boca Raton, FL : CRC Press, 2013.
xvi, 1062 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

4
Handbook of analysis of active compounds in functional foods / edited by Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2012.
xix, 936 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Handbook of dairy foods analysis / edited by Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2010.
xviii, 900 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)